torsdag 7. mai 2009

Nok et vottepar..

Hadde virkelig trodd at jeg var ferdig med votter for denne gang, men det var før jeg plutselig havna inne på bloggen til Heidi Mork. http://blog.morkland.org/
Falt bare totalt for disse vottene. Har strikket dem i Rauma finull og så tovet dem etterpå da de ble for store. Ble faktisk enda mere fornøyd etter at de ble tovet:)
Beklager dårlig bildekvalitet, måtte bruke et gammelt kompaktkamera.

7 kommentarer:

heidisu sa...

Takk for koselig kommentar i bloggen!:-) Vottene dine ble kjempefine! Det er så gøy å ferdige votter, og selv om oppskrifta er den samme blir alle vottene forskjellige og har sin egen "personlighet". Du er desverre ikke alene om å få for store votter, jeg må nok enten ha enorme hender eller strikke veldig stramt (eller kanskje en kombinasjon:-), men det var godt du ble fornøyd med de etter toving!

Kort og Søm sa...

Så fine votter, kjempe fine farger :o)

Tino sa...

Så flotte votter, og vognteppet ble helt nydelig!
God helg til deg :)

Frøken Lykkelig sa...

Helt nydelige votter!!!!
De var utrolig fine!!!

Beyla sa...

Må nå si denne bloggen har alt - fine hobbyting, en nydelig hund (man må jo ha en vaskeekte linselus!) og masse inspirasjon :D Takk for komplimentene - jeg har lagt til din blogg og så nå får jeg fulgt med på hva du holder på med også! Ha en super helg!

irina /Alex sa...

Heisann og hppsann og takk for koslige kommentarer.
Har ikke vært flink til å legge igjen...men bruker alltid å ta en slik runde når tiden er her !!

Vognteppe ble utrolig vakkert da !!

klem

Villa Kos og Kaos sa...

Heisann!
Tusen,tusen takk for serdeles hyggelig besøk inne hos meg!
You made my day!!!
Er utrolig glad i å strikke og hekle jeg også, men kan ikke aldeles ikke skilte med så nydelige resultat som du viser fram...og meg er det litt sånn "fort og gæli"..mest bruksting som votter og sokker til ungene...og mormoruter selvfølgelig.
Ha en flott dag!
Hilsen fra Gunn-Cathrine

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails