søndag 11. oktober 2009

Farvel til høsten???

Gullet til mor:)

Her nord fikk vi en uventa kort høst. Det var ikke mange høstbilder jeg rakk å ta før snøen dukka uventa tidlig opp. Så nå nyter jeg høstbildene og håper at snøen som har lagt seg bare er innom "på besøk" og ikke er kommet for å bli.
Det er ialle fall lov å håpe...Har så smått begynt å produsere julegaver. Hvert år har jeg store planer om å være tidlig ferdig med gavene, men jula kommer like brått på meg år etter år..4 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Ja, høsten kom tidlig, vi har fått sne på marka også. Men onsdag skulle det komme væromslag, regn og mildvær! Bare det ikke blir flom!
Ha det bra!

Hanne-Rita sa...

Hei!
Takk for kommentar i bloggen min.
Den hekle blomsten var faktisk lett, når jeg skjønte hva jeg skulle gjøre..hehe..logisk kanskje?
Ja her i nord er det nesten for sent å begynne å lage skrapevotter! I år hadde vi altfor kort høst..trærne er jo grønne fremdeles! Hallo??
Det passer ikke inn med frost og snø nå...
...
Den redd barna bamsen skal jeg lage :) Den var søt..

Lisemor sa...

Flotte høstbilder! Jeg rakk ikke å ta et eneste ett før snøen kom jeg da, og håper som deg at vinteren bare er på en liten snar-visitt.
Julegaver ja... det årlige hodebryet... Selv bestemmer jeg meg hvert år for å ha alt i boks lenge før jul, men det skjer aldri. Nå har jeg laget meg en egen skuff hvor alt som produseres blir puttet nedi, så er det å håpe at noe kan brukes til julegaver når den tid kommer.

Tino sa...

Så flotte høstbilder. Det var tidlig med snø allerede, men var faktisk -3 her i natt så vi kan jo få snø her og.
Flotte votter du har strikket, lurt å begynne med julegavenen nå.

Ha en fin kveld videre :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails