torsdag 10. desember 2009

Mandelbunn og Ballerinatøfler

Når man er lei alle småkakene og ønsker noe annet til kaffe eller dessert er det min mors mandelbunn som står øverst på ønskelista.
Den er kjempelett å bake, kan fryses og tiner raskt.
Veldig grei å ha i fryseren i tilfelle uventa besøk.
Bunnen er saftig og litt seig. Smaker godt med krem, is eller vaniljekesam til samt en frisk fruktsalat.


MANDELBUNN
Visp 3 egg godt
tilsett 250 g malte mandler,
300 g melis,
1 ss hvetemel
Røres raskt sammen og haes i smurt form med bakepapir i bunnen
Stekes på nederste rille på 175 grader i 30-45min.





BALLERINATØFLER
Har heklet en god del av disse tøflene og er allerede i gang med å slite ut par nummer to.






2 kommentarer:

bodil sa...

Hei.Deilig mandelbunn og kjempe fine tøfler.Så flink du er.Tusen takk for oppskriften.Den må jeg prøve.Ønsker deg en riktig fin førjulstid.Klem fra Bodil..

Stubbetufsa sa...

Takk for oppskrifta!
Den har jeg skrevet av!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails